SARIMSAK ÇAYI NASIL YAPILIR

Sarımsak Çayı Nedir, sarımsak çayı için, sarımsak çayının faydaları nelerdir, sarımsak çayı nasıl yapılır? Kimler sarımsak çayı içmeli, sarımsak çayının kolay tarifi, sarımsak çayı nasıl yapılır, sarımsak çayının ne faydası vardır, Nasıl Yapılır,Faydaları Nelerdir
İşte sarımsaklı çayın tarifi
Tarif 1-
Küçük bir taze zencefil parçasını soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
Sarımsak Çayı Yapmak İçin Gerekli Malzemeler

3 bardak su
3 diş taze sarımsak
Yarım çay bardağı bal
Yarım çay bardağı limon suyu
Sarımsak Çayı Nasıl Yapılır?
Hazırladığınız 3 bardak suyu bir boş kabın içerisine dökün daha sonra 3 diş sarımsağı ezdikten sonra suyun içerisine atın.Daha sonra kaynayana kadar ocakta bekleyin kaynadıktan sonra ocağı söndürün ve bal ve limon suyunu da ilave edin.Hafif karıştırın ve soğumaya bırakın.Sarımsak çayımız hazır hale geldi artık tek yapmanız gereken günde 3 kez ılık olarak yarım bardak içmenizdir peki ne zamana kadar bu çayı içeceğiz ? istediğimiz kiloya ulaşana kadar bu çayı hergün 3 defa içmemiz gerekiyor.
Tarif 2
Sarımsak Çayı Nasıl Yapılır,Sarımsağın nelere faydalı olduğunu artık bir çoğumuz biliyoruz.Sarımsak Çayı Nasıl Yapılır hakkında öğrenmek istedikleriniz makalemizde bulabilirsiniz.
Sarımsak çayının hazırlanışı ise şöyle:
* Küçük bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın.
* 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 Diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın.
* Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.
Sarımsak Çayı Yararları;
ayıflamayı kafasına koyan herkesin zayıflayabileceğini söyleyen Uzman Doktor Ender Saraç, ünlü aktris Angelina Jolie’nin 11 kilo vermesini sağlayan sarımsak çayının tarifini açıkladı.
Başta kadınlar olmak üzere, birçok insan zayıflamak istiyor. Uzman Doktor Ender Saraç, zayıflamak için atılması gereken ilk adımın kendini hazır hissetmek olduğunu söylüyor ve ekliyor:
“Laf olsun diye başlanan diyet ve egzersizlerin sonu gelmez. Diyet aceleye getirilecek bir şey değildir. Konsantre olmayı ve istek duymayı gerektirir.”
İNCECİK OLDUĞUNUZU HAYAL EDİN
Uzman Doktor Ender Saraç, yaza daha ince bir bedenle girmek isteyenlere bunu başaracaklarına inanmalarını ve şu imgeleme egzersizini yaparak beyinlerini de buna inandırmalarını tavsiye ediyor:
“Duş aldıktan sonra rahat bir koltuğa oturun. Geriye yaslanın ve bedeninizi hissetmeye çalışın. Kendinizi 3 ay sonraki daha güzel, daha ince, daha güçlü, daha mutlu ve daha sağlıklı halinizle düşleyin. 3 ay sonra kesinlikle böyle olacağınıza inanın ve geleceği olmuş kabul edin. Bu enerji ve inancın, birkaç dakika boyunca tüm hücrelerinize akmasına izin verin.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder